0(0)

PANDUAN TRAINING BAKAR LEMAK PANTAS-STRONGFIT-

  • Duration 60m
  • Total Enrolled 17
  • Last Update June 14, 2020

Description

ANTARA CARA HILANGKAN BOROI DAN TURUNKAN BERAT BADAN ADALAH DENGAN SENAMAN..

Tapi jenis senaman macam mana yang boleh bagi kita kesan yang Terbaik, Mudah dan Berkesan?

HAI..SAYA FADLI..SAYA FAHAM..

anda ada masalah boroi dan gemuk dan sedang berusaha untuk setelkan masalah ini dengan cara yang berkesan tanpa kesan sampingan,sebab anda dah fedup dan rimas dengan masalah ni selama ni.

 

Mungkin anda dah diet Jaga Makan dan cuba Bersenam..tapi hasilnya masih selepas sebulan dua cuma setakat itu sahaja

 

ANDA TAHU..

Kalau masalah ni tak setel, anda bukan je tak yakin dengan diri sendiri. macam-macam masalah lain pun akan datang sekali lepas ni..tak kira la samada anda masih bujang atau sudah berkahwin, anda tau yang Buncit ni akan sedikit sebanyak memberi efek pada kesihatan dan juga gaya hidup anda.

 

ANDA SEDAR..

Anda nak hilangkan Boroi ni dengan cara yang paling murah, efektif dan juga berkesan. Sebab tu anda mencari-cari panduan yang betul untuk anda dapatkan hasilnya secepat yang mungkin.

 

JOM SAYA PERKENALKAN..MODUL PANDUAN SAYA YANG TERBARU..

 

Panduan Training Bakar Lemak Pantas -StrongFit

 

 

Apa anda dapat dengan belajar dari

Panduan saya ini..

 

🔥 Dah tak segan nak pakai baju kegemaran anda, perut anda dah takkan nampak membuncit ke depan lagi seperti saya yang dulu

 

 

🔥 Duduk pun rasa lebih selesa, takde lah terasa berlipat-lipat lemak kat perut lagi sampai menyakitkan bawah perut bila kerap tergesal

dengan kepala tali pinggang. Saya faham perasaan tak selesa ni.

 

 

🔥 Dah pandai jaga makan dan tak risau nak makan nasi sebab takut nasi menjadi punca gemuk. Tak perlu seksa diri dengan diet yang bukan, hanya adjust sahaja dari makanan harian anda!

 

 

🔥 Bertambah yakin bila tampil lebih Fit walaupun sekarang ni kawan2 kecam perut dah macam anak 5orang.

 

 

🔥 dah tak takut nak timbang berat, sebab tau bentuk badan sekarang dah memang ideal dengan ketinggian semasa anda!

 

 

🔥 belajar mengguna pakai sistem latihan yang sama seperti yang diajar kepada client dalam kelas personel training saya.Tapi anda cuma buat dari rumah!

 

 

 

“MEREKA DAH DAPAT HASILNYA”

 

 

 

 

 

 

“MACAM MANA CARA BELAJAR ‘PANDUAN TRAINING’ NI?”

 

1. Program latihan disampaikan dalam bentuk video secara online,boleh tengok kat phone je.

2. Ada 6hari rutin workout yang anda akan buat, ianya dah disusun mengikut tahap fitness anda sekarang ini

3. Ada contoh & panduan macam mana anda nak jaga pemakanan anda untuk dapatkan hasil lagi best.

 

“APA FAEDAH SAYA BELAJAR ‘PANDUAN TRAINING’?”

 

1. Anda BUANG salah faham pasal teknik-teknik senaman yang kadang-kadang terlalu hardcore sampai anda tak mampu buat dan akhirnya anda jadi putus asa sebab rasa susah.

2. Anda lebih faham setiap teknik yang dibuat akan efek pada setiap bahagian badan yang tertentu, dan anda berusaha memperbaikinya latihan demi latihan.

3. Anda ada satu JADUAL MUDAH yang anda boleh rujuk Setiap kali anda nak mulakan training. Jadi anda dah tak perlu pening kepala harini nak buat apa,esok nak buat..Saya pun gunakan jadual yang sama, jimat masa. tak payah nak duduk cari dan pikir apa nak kena buat harini, Just on video dan terus follow.

 

 

“BERAPA YURAN UNTUK DAFTAR?”

 

Program latihan online Strongman Fitness biasanya dijual dengan harga Rm190 ke atas.

Yuran personel training dengan saya pula biasanya dibayar dalam purata Rm1500-Rm2500 untuk 12kali sesi training 1 to 1

 

TAPI YURAN UNTUK DAFTAR ” PANDUAN TRAINING BAKAR LEMAK PANTAS STRONGFIT” INI CUMA RM59 SAHAJA! YA RM59 SAHAJA..

 

SATU MODUL LENGKAP UNTUK ANDA BERMULA HARI INI!!!

 

Yuran ini murah sangat.

Ambil peluang cepat sebelum yuran ini naik.

 

MAKLUMAN..PROMO AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA SAHAJA

Tak rugi anda laburkan Rm59 sebagai pelaburan untuk anda mendapatkan ilmu yang membantu anda untuk mencapai hasil yang lebih baik untuk diri anda.

JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA DINAIKKAN NANTI!

 

Bertindak sekarang untuk belajar cara KEMPISKAN PERUT DAN TURUNKAN BERAT BADAN dengan betul mulai hari ini.

 

Cara Mendapatkan Panduan Ini:-

1-Tekan button Add To Cart di bawah

2- Buat bayaran melalui FPX

3-Semak pengesahan di email

4-Siap!

5-Klik pada 3bar di sebelah kanan atas, pilih Dashboard

6-Create akaun dan password anda, gunakan email yang sama anda buat bayaran

5-Anda akan mendapat akses untuk melihat semua Video Panduan Ini melalui email.

Jumpa anda dalam sesi kelas ya..

Terima kasih

-Fadli-

What Will I Learn?

  • Program panduan ini direka khas untuk mereka yang focus kepada teknik senaman dan pemakanan dalam menurunkan berat badan dan membakar lemak dengan lebih cepat dan berkesan. Ianya juga digunakan oleh saya sendiri dalam proses saya untuk mendapatkan bentuk badan lebih Fit walaupun hanya bersenam dari rumah.

Topics for this course

8 Lessons60m

Pengenalan Program?

Belajar cara bagaimana untuk memaksimumkan hasil dengan menggunakan Program 30Days ini.
Pengenalan00:5:10

Day 1 /Hari Pertama?

Teknik Home Workout yang digunakan dalam program ini

DAY 2/ HARI KEDUA?

Belajar cara workout yang betul untuk memaksimumkan hasil program ini.

DAY 3/ HARI KETIGA?

Belajar cara workout yang betul untuk memaksimumkan hasil program ini.

DAY 4/ HARI KEEMPAT?

Belajar cara workout yang betul untuk memaksimumkan hasil program ini.

DAY 5 / HARI KELIMA?

Belajar cara workout yang betul untuk memaksimumkan hasil program ini.

DAY 6/ HARI KEENAM?

Belajar cara workout yang betul untuk memaksimumkan hasil program ini.

SESI DIET DAN TEKNIK PEMAKANAN SIHAT?

Belajar macam mana kiraan yang sesuai untuk makanan harian yang perlu diambil untuk membantu mendapatkan hasil yang lebih baik.

About the instructors

0 (0 ratings)

2 Courses

43 students

RM190.00 RM59.00

Requirements

  • 1-Ruang yang selesa
  • 2-Smartphone
  • 3-Timer

Target Audience

  • 1-Mereka yang cuba-cuba buat senaman, tapi masih xde nampak hasil sehingga sekarang.
  • 2-Mereka yang jaga diet tapi hasil lebih kurang sama
  • 3-Mereka yang tidak mempunyai masa untuk pergi ke gym
  • 4-Mereka yang mahu mengamalkan senaman dan pemakanan sebagai cara untuk menurunkan berat badan selain dari pengambilan produk.
Scroll to Top