Website ini khas untuk abang akak yang nak buang bncit @ boroi di perut dengan senaman dari rumah.

Nak Cari Cara untuk Kempiskan Perut Boroi?

100% berkesan mengikut panduan lengkap yang saya beri. Tak berkesan, saya pulangkan duit yang anda bayar untuk panduan ini.

Saya dah takde geleber lemak lagi macam dulu..nak jadi macam saya?

SAYA FAHAM...

Anda ada masalah boroi dan gemuk dan sedang berusaha untuk setelkan masalah ini dengan cara yang berkesan tanpa kesan sampingan,sebab anda dah fedup dan rimas dengan masalah ni selama ni.

Mungkin anda dah diet Jaga Makan dan cuba Bersenam..tapi hasilnya masih selepas sebulan dua cuma setakat itu sahaja

ANDA TAHU..​

Kalau masalah ni tak setel, anda jadi tak yakin dengan diri sendiri. 


lepas tu pulak macam-macam masalah lain pun akan datang sekali lepas ni..


tak kira la samada anda masih bujang atau sudah berkahwin, anda tau yang Buncit ni akan

 sedikit sebanyak memberi efek pada kesihatan dan juga gaya hidup anda.

ANDA SEDAR...

Anda nak hilangkan Boroi ni dengan cara yang paling murah, efektif dan juga berkesan. Sebab tu anda mencari-cari panduan yang betul untuk anda dapatkan hasilnya secepat yang mungkin.

Jangan susah hati.. ANTARA CARA HILANGKAN BOROI DAN TURUNKAN BERAT BADAN ADALAH DENGAN SENAMAN..

tapi jenis senaman macam mana pulak yang boleh bagi kita best result untuk turunkan berat badan?

hai...saya fadli..

JOM SAYA PERKENALKAN DENGAN PANDUAN SAYA YANG TERBARU..

 

APA ANDA DAPAT DENGAN BELAJAR DARI

PANDUAN SAYA INI..

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔥 Dah tak segan nak pakai baju kegemaran anda, perut anda dah takkan nampak membuncit ke depan lagi seperti saya yang dulu

🔥 Duduk pun rasa lebih selesa, takde lah terasa berlipat-lipat lemak kat perut lagi sampai menyakitkan bawah perut bila kerap tergesal

dengan kepala tali pinggang. Saya faham perasaan tak selesa ni.

🔥 Dah pandai jaga makan dan tak risau nak makan nasi sebab takut nasi menjadi punca gemuk. Tak perlu seksa diri dengan diet yang bukan, hanya adjust sahaja dari makanan harian anda!

🔥 Bertambah yakin bila tampil lebih Fit walaupun sekarang ni kawan2 kecam perut dah macam anak 5orang.

🔥 dah tak takut nak timbang berat, sebab tau bentuk badan sekarang dah memang ideal dengan ketinggian semasa anda!

🔥 belajar mengguna pakai sistem latihan yang sama seperti yang diajar kepada client dalam kelas personel training saya.Tapi anda cuma buat dari rumah!

Teknik Mudah untuk mereka yang Berbadan Besar

Tak Perlu penat nak fikir buat senaman apa, saya dah setkan senaman yang pastinya mampu membuatkan badan anda membakar lemak dengan lebih pantas!

Boleh buat dari ruang tamu rumah jer.

Gunakan ruang yang kita ada sebagai tempat latihan.

Tak perlu risau nak ambil masa keluar rumah, cuma set masa dan terus buat.

Rutin senaman yang sesuai untuk Beginner..

Anda tak perlu risau kalau baru-baru nak start bersenam..

Kerana kebanyakkan teknik yang saya ajarkan , saya jamin anda mesti boleh buat..

Diorang pun dah dapat hasilnya..

Hanya dengan buat basic workout ni pun dah boleh nampak perubahan ketara dah!

Macam mana nak Belajar Panduan ni?

1. Program latihan disampaikan dalam bentuk video secara online,boleh tengok kat phone je.

2. Ada 6hari rutin workout yang anda akan buat, ianya dah disusun mengikut tahap fitness anda sekarang ini

3. Ada contoh & panduan macam mana anda nak jaga pemakanan anda untuk dapatkan hasil lagi best.

apa faedah saya dapat dengan panduan ni?

1. Anda BUANG salah faham pasal teknik-teknik senaman yang kadang-kadang terlalu hardcore sampai anda tak mampu buat dan akhirnya anda jadi putus asa sebab rasa susah.

 

2. Anda lebih faham setiap teknik yang dibuat akan efek pada setiap bahagian badan yang tertentu, dan anda berusaha memperbaikinya latihan demi latihan.

 

3. Anda ada satu JADUAL MUDAH yang anda boleh rujuk Setiap kali anda nak mulakan training. Jadi anda dah tak perlu pening kepala harini nak buat apa,esok nak buat..Saya pun gunakan jadual yang sama, jimat masa. tak payah nak duduk cari dan pikir apa nak kena buat harini, Just on video dan terus follow.

BERAPA HARGA PANDUAN NI?

Program latihan online Strongman Fitness biasanya dijual dengan harga Rm190 ke atas.

Yuran personel training dengan saya pula biasanya dibayar dalam purata Rm1500-Rm2500 untuk 12kali sesi training 1 to 1

tapi yuran untuk dapatkan panduan ini adalah..

RM59 SAHAJA!

YA RM59 SAHAJA.. SATU MODUL LENGKAP UNTUK ANDA BERMULA HARI INI!!!

Yuran ini murah sangat.

Ambil peluang cepat sebelum yuran ini naik.

MAKLUMAN..PROMO AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA SAHAJA

Tak rugi anda laburkan Rm59 sebagai pelaburan untuk anda mendapatkan ilmu yang membantu anda untuk mencapai hasil yang lebih baik untuk diri anda.

JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA NAIK!

JANGAN TUNGGU SEHINGGA HARGA DINAIKKAN NANTI!

Bertindak sekarang untuk belajar cara KEMPISKAN PERUT DAN TURUNKAN BERAT BADAN dengan betul mulai hari ini.​

CARA BUAT TEMPAHAN:

1-Isikan nama,no phone, email
2-Tekan Place Order
3-Selepas bayaran, anda akan terima detail panduan di email.

Billing details

Additional information

Your order

Product Total
PANDUAN TRAINING BAKAR LEMAK PANTAS STRONGFIT  × 1 RM59.00
Subtotal RM59.00
Total RM59.00
  • Pay securely with ToyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Ada soalan?

Klik je Link Wasap di bawah ya..

All Right Reserved 2020

Scroll to Top