Strategi Hilangkan 10kg Lemak dengan Senaman dari Rumah..Jimat masa, senang nak buat..

Bukan setakat jadi Kurus, tapi maintain dan lemak pun susah nak naik balik lepas tu..

Betul ke tutorial ni boleh bantu saya?

Hi , nama saya Fadli.

Saya seorang coach, Alhamdulilah ada gym sendiri..Minat saya suka bantu mereka yang nak kurus dengan cara yang betul..

Apa yang anda tengok di bawah ni adalah semasa berat saya 105kg yang haritu..

Pakai baju tapi perut yang nampak ke depan..

Berat saya mula naik apabila saya kurang melakukan aktiviti untuk bantu badan saya bakar lemak lebih efektif.

senang cerita, saya kurang bersenam atau langsung tak senam apa2 pada waktu ni..

kebanyakkan baju feveret pada masa ni semua dah ketat dan sendat..

perut yang nampak ke depan dari dada..

kalau sarung baju yang sedia ada, mesti perut yang nampak ke depan dulu..

Seram tengok lemak tepi perut, memang geleber habis dah..

Bila badan besar ni, memang rasa sangat tak selesa. Duduk kejap pun dah rasa mengah, nak buat apa pun rasa malas.

Kadang time duduk tu 2 3kali jugak betulkan baju saya yang terselit antara seluar sbb nak bagi selesa..

saya perasan bila kurang aktif ni, berat mendadak2 cepat naik.

nafsu makan pun semacam je, kadang baru makan dan 2 3jam kemudian rasa nak makan lagi.

paling sedih, kadang time tengah tgk tv atau scrol phone, boleh terlelap macam tu jer..nak kata sbb penat training, xde pun training..

tau2 dah tido..

bila dah melepasi berat 100kg, baru saya start ambil tindakan untuk Misi Kembali Kurus..

bukan apa, kalau biarkan lagi , memang senang2 je jejak atas 110, 120 tu..

Saya tau, anda pun ada masalah yang sama macam ni..

Anda juga tau, senaman adalah antara cara terbaik untuk bantu hilangkan lemak dengan Cepat dan Berkesan..

Tapi persoalannya senaman yang macam mana nak kena buat?

MISI UNTUK KEMBALI KURUS BERMULA..

Bila badan dah besar macam ni, cara saya buat mudah sahaja..

saya cuma kembali aktif bersenam..dapat 2 3kali seminggu pun ok, lebih tu cuma jaga makan..

buat ni jer sebagai permulaan, ada hari senam ada hari x senam..lepas tu kita jaga apa yang kita makan ni supaya x over dari apa badan kita perlukan..

Masa ni saya cuma fokus buat 2 benda sahaja..

Latih Otot semula

Elakkan segala Proses Food…

Kita bakar Lemak sedia ada kat badan kita, dan kita kawal lemak baru dari bertambah kat badan kita..

Latih Otot boleh buat dengan cara, guna berat badan tanpa guna apa2 alatan..

paling penting adalah postur macam mana kita nak buat, otot mana nak target, pernafasan macam mana yang kena buat, reps dan resting time.. 

Saya buat latihan ni dekat rumah jer..yang penting kena tahu harini nak train apa, esok train apa..

bila ada jadual macam ni,otot akan ada masa nak recover semula selepas selesai latihan..

saya makan nasi seperti biasa, ada siap lauk semua..

cuma bahagian portion nasi je saya kurangkan sikit kepada separuh pinggan.

saya makan makanan yang betul2 makanan macam nasi berlauk semua, bukan lagi jenis fast food, proses food dan segala benda yang manis2..

cara ni nak kena sabar jer buat..dan hasilnya...

lemak dah hilang, perut pun kembali kempis...

saya berjaya hilangkan semua geleber yang ada, badan pun dah kembali Fit semula..

rasa seronok sangat pada masa ni..best sebab dah berjaya capai target untuk diri sendiri iaitu nak cut lemak.

paling best, kulit saya takde pun gelebeh, semua cantik je..

ni la hasilnya bila kita combine training dan makan betul dalam masa sama untuk capai matlamat kita kurus dan juga sihat..

Kalau saya boleh buat, saya pasti anda pun boleh jer buat asalkan anda komited nak buat sampai jadi..

Ini yang anda akan belajar dalam Panduan tutorial ni nanti..

Belajar cara aktifkan kesemua otot yang akan bantu Kempiskan Perut lagi cepat..🔥

Belajar cara postur, pernafasan, movement , reps , muscle target dengan cara yang selamat dan betul 🔥

Jadual senaman yang berlainan setiap hari untuk bantu badan anda recovery dan pada masa sama membakar lemak 🔥

Teknik Mudah Dan Senang Follow

Tak Perlu penat nak fikir buat senaman apa, saya dah setkan senaman yang pastinya mampu membuatkan badan anda membakar lemak dengan lebih pantas!

Boleh Buat Dari Ruang Tamu Rumah jer.

Gunakan ruang yang kita ada sebagai tempat latihan.

Tak perlu risau nak ambil masa keluar rumah, cuma set masa dan terus buat.

Rutin Senaman yang Sesuai untuk Beginner..

Anda tak perlu risau kalau baru-baru nak start bersenam..

Kerana kebanyakkan teknik yang saya ajarkan , saya jamin anda mesti boleh buat..

Teknik yang Sesuai untuk Orang yang taknak guna apa-apa suplement

Mungkin anda ada sejarah sakit dan tengah amalkan ubtan hspital yang membuatkan anda tak boleh nak ambil suplement sampingan lain atau anda memang kurang suka dengan suplement tambahan..

Nah cara ni sesuai untuk anda amalkan, bak kata orang kalau tak dapat cara A kita buat cara B, asalkan target tu kita dapat.

1. Panduan ini disampaikan dalam bentuk video secara online,boleh tengok kat phone je.

2. Ada 6 set rutin workout yang anda akan buat, ianya dah disusun mengikut tahap fitness anda sekarang ini. 1 sesi tu buat 1 set dah ok dah.

3. Ada contoh & panduan macam mana anda nak jaga pemakanan anda untuk dapatkan hasil lagi best.

Guna Video lagi senang dan jelas, anda boleh tgk dan terus cuba buat setiap step saya ajarkan..

Lepas tu nak ulang tgk banyak kali pun boleh..

Anda akan menerima semua koleksi Video ini dan boleh tengok ikut masa anda sendiri..

Hanya tengok melalui fon anda saja tanpa had masa. Nak tengok minggu ni atau tahun depan pun boleh.

Dengan beli Panduan ini, anda dah tak perlu susah nak cari senaman yang sesuai untuk anda buat.

Hanya perlu ambil masa tengok Panduan ni dan terus praktikkan.

Ibarat anda dah ada blueprint untuk bantu anda kurus, tinggal anda nak Follow je buat sampai jadi..

Ilmu yang tak rugi untuk anda dapatkan, belajar sekali,boleh guna seumur hidup..

SILA KLIK BUTTON HIJAU DI ATAS UNTUK DAPATKAN PAKEJ PROMOSI TERKINI PANDUAN STRONGFIT...

All Right Reserved 2023